Aknhlal59 Merhaba kızlar 2.hamileliğim 7.haftadayım inanılmaz kabızlık sorunum var normalde sıkıntılı değildir 3-4 gündür çok kötüyüm ne yapsam ne kullansam iyi gelir , ilk hamileliğimde böyle bi sıkıntı yaşamadım o yüzden ne iyi gelir bilmiyorum
MelteM2cck Aknhlal59 bana magnezyum vermişti doktor. Günde 2 tane iç demişti kabızlığı önlüyormus. Ama doktora danışmadan bisey yapmayın
bebegimhayalim Aknhlal59 doktoruna sorup şurup kullanabilirsin bitkisel duphalac ismi, birde gun kurusu kayısı iyi geliyor
Mavideniz26 Aknhlal59 sabahlari aç karnina uç dort tane kuru kayisi ve kuru incir ye ustune bir bardak su cok iyi gelir
Tubahira Akşamdan suya kuru kayısı kuru incir ıslatın sabah suyunu için. Ben arada da kuru kayısıyı zeytinyağına ıslatıp o şekilde yiyorum o daha etkili gibi geldi.
Eternal_8 Off ben de aynı haftalarda yaşadım bunu. O kadar sordu ki bebeğe bir şey olacak diye korktum doktoruma sordum nir zararı olmaz demişti ıkınmanın vs. Ama çok zorlamamak gerekirmiş. Kuru kayısı tükettim boool boool. Bir hafta kadar sürdü ama bana bir yıl gibiydi. Magnezyum yazarım ama önce doğal yolları dene demişti doktorum. Zeytinyağı içebiliyorsanız için o da kolaylaştırıyormuş ben zor içebilmiştim
Aknhlal59 Eternal_8 evet korkuyorum bende o yüzden de olmuyor zaten stres yaptım iyice rabbim yardımcımız olsun 🙏
MelteM2cck Aknhlal59 ben günde 1 içiyordum magnezyum 2 ye çıkar demişti doktor. Yine kabızlık devam ederse magnezyumu degistircem demişti. Başka hiç birsey icmemi istemedi magnezyumla kabızlığı aşıcaz dedi bana. Sen doktoruna söyle. Neyden kaynaklanıyor bi arastirirlar