tunasmom M198935 Ben iki isim çok sevmiyorum bana fazlalık geliyor tabi herkesin kendi tercihi. Kızım olsaydı Nil koymayı düşünüyordum ama oğlum oldu bir daha çocuk düşünürsem kızım olursa adını Nil koyarım 😊
M198935 tunasmom bende hiç iki isim koymadım oğlumun adı poyraz diğer oğlum Ege okadar kısa ve net isimler :) ama kızımız da çok zorlandık Gökçe kesin olsun istiyoruz ama Nil den de vazgeçemiyorum çok mu uyumsuz
Minikperi M198935 ismin anlamları sözlüklerde yer alır. Öztürkçe bir isim olan Almila ismi sözlüklerde var. Ama Almina, Almira gibi isimler yer almıyolar bu yüzden internette yazanlara aldanmayın hepsi uydurma 🌸
myworldd_ M198935 kızımın adı Nilay ama Nil de güzel tek başına. Tek isim koyacaksaniz Almina da hoş geliyor kulağa. Anlamını da araştırmak gerek.
M198935 myworldd_ Almina da anlam olarak güzel Mina dağında açan kırmızı i çiçek ama Nil ve Gökçe isimlerinden vazgeçemiyor gibiyiz :)
Melos066 M198935 kayınbabam Almina istedi eşim Aybüke istedi ben Lina istedim sonuç Aysima olucak inşallah 😂