Zahrae merkeze ısıtma sistemi kalorifer ne zaman açilir ? Kendi açılır yoksa apartman görevlisi aktif hale getirir herkes açildi diyor evimde açilmadı sanırım lütfen bilenler yazsın yer İstanbul
3prens1prensesmom Zahrae konyada yasiyorum merkezi sistem bizim acildi aksamlari isiniyor sadece suanlik hava gunduzleri iyi oldugu icin ☺️ yonetici actigi zaman haber veriyor genelde
teachermom1 Zahrae Kaloriferin yanındaki çevirme kolları kapalı olabilir mi? 🙄 Onlarla biraz oynayın isterseniz. Çünkü eskiden vardı apartmanımızda hepsi aynı aynı anda açılırdı.
Hazalaskin Zahrae Petek var sanırım eviniz o şekilde ısınıyor açıldı ama sizin ev ısınmıyor ise peteklerin havasını almanız gerekiyor az önce eşim halletti ısınmaya başladık bizde merkezî sistemle ısınıyoruz
Hazalaskin Zahrae havasıni almak çok kolay YouTubedan bakabilirsiniz kalorifer peteği havası nasıl alınır yazarsanız çıkacaktır kendiniz bile yaparsiniz
teachermom1 Zahrae Apartman yönetimi ile konuşun o halde, bozuk olabilir. İçinde hava olunca ısınmıyor bazen bir sürü sebebi olabilir. Kiracıysanız ev sahibinize bildirin durumu, gelip baktırsın birine.
Hnd1895 Merkezi ısıtma sistemiyse Kaloriferler 16 derecenin altındayken devreye girer. Görevliniz açmadıysa bilemem ama açıldığında da 16 derecenin üstünde sıcaklıklarda devreye girmez
2prenses_masal-oyku Zahrae bi hafta hergün nerdeyse hava almayla uğraştık havasını almayınca ısınmıyor buz gibi kalıyo petekler bizimkilerde eski toki 4 yıl olmuş yapalı ama görseniz 2000 li yapı gibi aynı temizletip havasını aldırın ısınır bizde de merkezi sistem malesef
minimix Zahrae 15 derecenin altına düştüğünde yasal olarak açılma zorunluluğu var sanırım gece yanıyor olması gerek en azından
Zahrae 2prenses_masal-oyku malesef komşular daha kerar verilmemiş açilsın diye ondan evimde çalişmiyor kapalı olduğu için heveslendim yeni taşındık ev sıcak olur diye bugün öğrendim böyle bi olay diye 😩😩
Minikperi Zahrae alt taraftaki vanalar kapalı olabilir. Kaloriferin altında +- şeklindeki bütün kolların tamamını +'ya getirin. Bir de havasının alınmış olması lazım. Onun için minik anahtar gibi şeyleri oluyor ondan almalısınız.
2prenses_masal-oyku Zahrae bizde sadece geceleri açılıyo çoğunluğa sorsunlar yani en azından akşamları yanabilir
Zahrae 2prenses_masal-oyku valla daha kimseyle konuşamadık baktım akşam yanmış ama 6 uyandım kapalı kalorifer kapalıydı herhalde akşamları sadece açılıyor 🥲🥲