Elifff7272 Kızlar beta 5900 kese gözükür mü yarın kontrole gidicem ilk daha çok tedirginim bi kere kesem gelişmeyip kürtaj oldum
Selinmoon Elifff7272 görünür canım yolk sac ve kese 1 hafta sonra kalp atışını duyarsınız ♥️ ay benim de kesem çok küçüktü diye kalbi durdu gelişmedi kürtaj oldum . İnşallah bu sağlıkla devam eder 🤲
Burcu__0506 Elifff7272 bende bugün gittm doktora canm keseyi gördüm ama daha bebeği de kalp atışını da duymadm sat a göre 7 haftalık ama ultrason da 6 haftalık geç döllenme olmuş dedi doktor
Elifff7272 Selinmoon bide canım önceki regl kaç gün gecikmişti beta kaçtı mesela benim 10 gün gecikmişti 360 dı haftaya göre azdı
Selinmoon Elifff7272 şuan 7+3 haftalık geçen hafta kalp atışını duyduk haftaya perşembe günü yine gideceğim .
Selinmoon Elifff7272 benim tam 7. Günde 5106’ydı 4 gün sonra gittim keseyi gördüm . Belki geç döllenme olmuştur canım
Selinmoon Elifff7272 öncekinde zaten betam tam 2 katı yükselmiyordu . Ama 2 kere kalp atışını duyduk doktorum %50 %50 ihtimal veriyordu hep o da farkındaydı sağlıksız olduğunun .
Selinmoon Elifff7272 ben bir kere yaşadım o yüzden Allah ne başkasına ne de bana bir daha yaşatmasın . Haber ver canım yarın mı gideceksin
Elifff7272 Selinmoon evet canım sabah 8 50 fe ama kalbim çıkcak gibi ya bide kaşık ağrın oluyo mı hafif
Selinmoon Elifff7272 benim bugün olmadı bazen oluyor nefesim kesiliyor resmen 10 dk sürüyor ben doktora söyledim normal dedi rahim büyüyormuş . Korkma canım ben de senin gibiydim 🥺