ftmayhan61- Kızlar bebeğiniz için ne marka aldınız ateşölçeri acaba? Braun kullanan var mı? Varsa hangi modeli kullanıyorsunuz?
Gozdecaner ftmayhan61- unaan temassız ateş ölçer kullanıyorum memnunum dıgerlerıyle aynı performans daha uygun hemde
sehrengiz_8 ftmayhan61- temassız ateş ölçer almayın doktorlar da önermiyor yanlış ölçtüğü için doğru ölçmüyor
sehrengiz_8 mrsmom_ koltuk altı en net sonucu veriyor ve temassız da var koltuk altı da maalesef aralarında büyük farklılık olabiliyor. Doktorumuza sorduk hangisi diye koltuk altını önerdi
mrsmom_ sehrengiz_8 bunu öğrendiğim iyi oldu sabit durdugu icin temassiz daha iyidir diye düşünüyordm cok teşekkür ederim bilgi icin
Bebegim_38 ftmayhan61- braun kulaktan ölçeri 12 yıl boyunca kullandık çok memnun kaldık ama 0-6 ay arasında çok pratik olmuyor o yüzden braun un koltukaltı ölçerini de aldım o dönemde kullanmak için bakalım iyidir inşallah
Nurmert ftmayhan61- daha bebeğim doğmadı ama denedim gayet iyi , hangi modeli olursa olsun braun en iyisi diyorlar zatn
ftmayhan61- İki seçenek var gibi duruyor sanırım ya omron ya da braun. Şimdi bu ikisi arasında karar vermek önemli olan galiba
miniskesi ftmayhan61- wee baby koltuk altından ölçen aldım ben çok uygun fiyatı. iki kişi önerdi çevremde karşılaştırmışlar doğru ölçüyormuş, henüz kullanmadım ama yeterli olacağını düşünüyorum