teacher-mom21 Eskiden annelerimiz bizi kundaklamış bunun faydalı olduğu söyleniyor hala kullanan var mı ?
LavinsMom teacher-mom21 ben de Kundaklayacagim. Simdi cikip kundak ayaklari bozuyor falan diyenler oluyor ama beni dogurtan ebe sagolsun bacagimi cikarmisti. Masaj falan salmislar ayagimi neyse sonra hep kundaklamis annem beni. Bilmiyorum kundaktan mi masajlardan mi cok guzel bacaklarim var 😄
Dodomom teacher-mom21 Evet ben 1 ay yapmıştım 1 ay sonrası sadece ayaklarini ellerini açık bırakıyordum
Dodomom teacher-mom21 2 kızıma kundak yapmadım salak gibi sezaryandan dolayı fazla ilgilenmedim bacakları çarpık gibiydi sonra düzelttim masajla
dilinkopsunemi-bisus teacher-mom21 ayak kısmını gevşek bırakacak şekilde kundak yapıyordum. Ev sıcak olunca da sadece uyuduğu zaman hafifçe kundak yapar gibi battaniyesine sarıyordum.
_Tazeanne Bence yapılması gerekiyor ben yapacağım inşallah çünkü özellikle reflekslerini kontrol edemiyor bebekler ve elleriyle uykuda kendilerini korkutabiliyorlar hepimiz öyle büyüdük 😀