sevaldqn1 Smr28 anaaaaam dur bende bugün gördüm normalde inanmam ama içimden yapasım geldi sırf onun yüzünden ayva aldırdım eşime şxşocnxjqlşal
Filizsz Smr28 ben ilk aylarında yedim kızımın bi yanağında iki tane belirgin gamzesi var diger yanaginda da küçük iki tane dene bence fayda var son ay da bile denesen belki olur, 😂
e_blue_sky_a Smr28 annede babada gamze yoksa çocukta da olmaz. Anne ya da baba birisinde varsa mutlaka olur. Anne ya da babada olmadan çocuk gamzeli ise hastanede karışmış olabilir dikkatli olmak gerek
e_blue_sky_a Smr28 yok ayvadan olmaz. Hatta şöyle, annede babada gamze yok ama bebek gamzeli doğuyor. Baba dna testi yaptırıyor çocuğun kendisinden olmadığını öğreniyor meğer eşi aldatmış adamı başkasından çocuk yapmış
Gozdecaner Smr28 benim eşimin gamzesi var ondanmı bilmiyorum ama yeni doğduğunda çok hafif sağ yanağına parmağımı bastırmıştım bende tek yanağında gamzesi var 😅
teacher-mom21 Ay bende de eşimde de yok ama bugün ayva aldım hatta bu postu açacaktım :) demek ki genetik bir şey
nniduaa Ay eşimde instagramda ayva yiyenin cocugu güzel olur diye görmüş akşamına alıp gelmişti 😄😄😄 cocuk daha doğmadı gorucez artık dogrudgunda
Kizilciksurubu Smr28 Ben yumurta sarısı ile denemiştim, tuttu. Ama benim de zaten gamzelerim olduğu için keramet yumurtanın mı bilemiyorum:)