minikcivcivim dün sezeryan doğum yaptım bugün kanama neredeyse yok denilecek kadar bu normal mi acaba başına gelen var mı ?
Mavideniz26 minikcivcivim karninizi biraz bastirmadilar mi normalde ilk bir hafta gelmesi gerekir aslinda,iciniz temizlensin kalanlar cikiyor adet gibi yani
Zeynep_ze minikcivcivim ağrınız devam ediyor mu acaba dayanılmayacak bir şey mi yarın bende doğuma gieiyorumda
uralnur minikcivcivim benim de kanamam hiç olmadı desem yeridir hep lekelenme şeklinde oldum hemşire hastane de bile pet kullanmaya başlayabilirsin dedu ve öyle de oldu
minikcivcivim Zeynep_ze yani bana göre kolay oldu bu benim ikinci doğumum du ilkine göre gayet güzel geçti , hiç korkma canım rabbim kolaylık veriyor ,hayırla kucağına alırsın inşallah 💕
EbruBoluKaya Bende cuma günü sezeryan oldum devlette bastırmadılar şükür karnıma her geldiklerinde nolur yapmayın dedim 😂 devam ediyor kanamam henüz ilk günler yoğundu artık pıhtı az geliyor ama kanama var
minikcivcivim EbruBoluKaya beni unuttular ya 😂 yoksa ben korkuyorum bastırmalarını istemezdim ama böyle de acaba ondan mı gelmiyor diyorum taburcu olurken bile damar yolunu bile unuttular geri dönüp çıkarttırdık
minikcivcivim Mavideniz26 yok canım ya elinin ucuyla bir baktı önceden baya bir baskı yapmışlardı o zaman karnım rahatlamıştı acaba gitsem mi geri
EbruBoluKaya minikcivcivim benimde ilk gün zorladılar yapalım diye devletti benim öğrencilere göstermek için bende 1 hafta öncesinden 5 gün doğumu durdurmak için yatmıştım hepsiyle arkadaş gibi olunca tapmayın nolur diye diretince tamam tamam dedi gitti 😂 sonraki 2 günde kimse sormadı
Mavideniz26 minikcivcivim zaten muayene icin 10 gun sonra gel diyecekler gittiginde soyle belkide de adet gordugunde cok kanaman olur o an temizlenir icin kalanlar cikar
minikcivcivim uralnur şuan bende öyleyim hasta bezi yerine ped kullanmaya başladım o bile leke olmuyor
bimuallime minikcivcivim Bugün gelmez yarın yoğun gelebilir ancak eğer hiç gelmiyorsa mutlaka doktora uğrayın iki dk. Bastırma şu bu değil kontrol ederler :)
minikcivcivim 3prens1prensesmom ya bana çok az eliyle kontrol etti iyi dedi gitti anlamadım ben sanıyorum yine gelecek ebe
minikcivcivim EbruBoluKaya hadi yaaa ben ilk doğumda korkuyordum ama bu defa bastırmalarını isterdim eliyle kontrol etti gitti
EbruBoluKaya minikcivcivim herkeste çok kanama olmuyor leke şeklinde gelip bitende oluyormuş. Ben cuma sezeryan oldum hala kanamam var