betulll-988 Merhaba anneler , ben 33.haftadayim ama simdiden dogum korkusu sardi :( ve cok kararsizim sezeryan mi olsam normal mi olsam diye , normal tabikide en guzeli ama o sancilardan cok cok korkuyorum
269522 betulll-988 canım hiç korkma o an yaşıyorsun ve bitiyor hem herkesin dayanılmayacak şekilde olmuyor kimisi adet sancılarım gibi oldu diyor ben çok canı kıymetli biriyim gerçekten dayanıksızım ben doğurduysam herkes doğurur😂 gerçekten çok güzel bi anı hayatında öyle düşün eğer özel de yapıyorsan epidural hakkında konuş doktorunla ben çok yorulduğum için epidural aldım sancıları hissetmedim dinlendim etkisi geçtiğinde 8cm olmuştu bile :) Doğum anı hele ben ondan korkardım hiç korktuğun gibi olmadı :)
Abaegrkk betulll-988 normal doğum sancisini son ana kadar yaşadım artık dk da bir kasilmam oluyordu ama 7 cmden fazla açılmam olmadı ve bebeğin kalp atışları düşmeye başlayınca acil sezeryana alındım. O sanciyi yaşadıktan sonra sezeryan bana mucize gibi geldi ve kendim hep nornal doğumdan yana olup sezeryan karşıtı olmama rağmen neden hemen sezeryan olmadım ki dedim.bence o sanciyi yaşamak akıl işi değil 😁 sezeryan sonrasıda hemen toparladım hiç yatmadım. Herkesin ağrı eşiği farklıdır tabi doğuran nasıl doğuruyor oda var ama benim tercihim sezeryan
Dogiskoomom Bende sezeryan olacagım 4 ocakta. Ilk Gebelıgım. Normal de olur sezeryanda dedım hep ama 28. Haftamda sıkayetım uzerıne catı muayenesı yapıldı ıkı farklı ebede kanal cok dar sende bebekte cok zorlanırsınız dedı. Bebegımde ırı bebek ve bugun sezeryana karar verdık.