Ulviyedlnn Alan varmı bu marka ana kucağı sitede baya indirime girmiş pahalli oluncami iyi yani sizce nasıl kurtarıcı bi ürüne benziyor ilk bebeğim olucak yaylı olanlar sürekli sallamak gerekir diye bakmadım bunlar Elele Lorena 1400 tl Elele Dormire 2300 tl Elele Amore 2745 tl
Yagizinannesi_ Ulviyedlnn Ben geçen sene abimin bebeğine almıştım çok memnun kaldılar manuel olanlar iyi değil bence bende geri aldım onlardan şimdi fiyatı baya iyi bu arada
Nur5516 Ulviyedlnn açık grı renkli olanı aldım 2, sıradakini ama dahaca kullanmadım 😊 Ama ilk bebeğimde bebek arabası aldım elele baby kızım 3 yaşında hala taş gibi ikinci bebeğimde de kullanacağım ürünler kaliteli
Parsmommy Ulviyedlnn ben dormire sipariş ettim henüz gelmedi ama uzun süredir hepsini araştırıyordum sonuç olarak dormireyi aldım
Ulviyedlnn Yagizinannesi_ hangisini aldınız siz çok fark varmı ben kararsız kaldım diğer markalar çok pahalli zaten yatacağı 6 ay falan galiba
Ulviyedlnn Nur5516 bebek arabası hangi model aldınız baston Bebek Arabaları çok hafif oluyor diyolar nasıl karar verip alicam hiç bilmiyorum
Ulviyedlnn Happy_123 manuel dediğiniz elle sallanan olanlar mi bence ona vakit bulabilirmiyiz bilmiyorum bunlar hayat kurtarıcı gibi duruyor
Nur5516 Ulviyedlnn ranger modeli ama suan benimkinden yok sanırım Mido ve aldrot modelleri var onlarda çok iyi Kabin boylar iyi oluyor benimki travel biraz ağır kabin boya göre
EbruBoluKaya Dormire 2 gri aldım bebeğim 4 günlük henüz bir kere denedim sevdi gibi devamında göreceğiz 🤲
Burcu__0506 Ulviyedlnn bende 2.ciyi yada 3.yüü almayı düşünüyorum ama manuel mi elektirilli mi daha karar veremedim bi kaç arkadaşıma sordum elektrikliler çabuk bozuluyor dediler
EbruBoluKaya Ulviyedlnn bence uzun zaman gider gibi 37+3 de doğum yaptım 3200 gr yakın bebeğim içinde kayboluyor diyebilirim o yüzden daha büyüncede gider
Gkfdekmmlfdgn Ulviyedlnn bnde 3 numaradan aldım geldi henüz kullanmadık inşallah kullanmak nasip olur şubatta doğumum etrafda kullanan tandklar memnundu o sayede aldım bnde ama gayet güzel sallanması filan cnm aynen onlardan para vermeye gerek yol hepsi aynı işlemi görüyo