yamanagihan Önerileriniz. Malum erkeklere pek çeşit yok trednyoldan Instagram’dan güvenilir sayfaları buraya yazar mısınız ?
caparjunior yamanagihan hiç öyle sayfalardan almaya cesaret edemedim ben. Hm uygulamasından aldım, waikiki gap ve ebebek klasik
Aleynagunal yamanagihan valla ben gittim normal cadde üstü bebek magzasindan aldım biraz görümcem de doğum yaptı 7 ay oldu onun da kizi var dedim ver bana beyazlari hatta dedim hepsini ver giydiririm ben öyle takıntım yok yani bebek bu çok çabuk büyüyorlar zaten
_Hulya7106 yamanagihan instagram ilkgun bebe bu sayfadan alıyorum oğluma 19 haftalığız henüz ama yavaş yavaş başladık çok güzel aynısı geldi tavsiye ederim
RavzaGanioglu İlkim bebe den alan var mi acaba cok guzel gorunuyor urunler ama cesaret edemedim ben de
_Tazeanne Trendyolda cigit , mai Perla , civil instagramda mini mini herşey , ilkgün bebe , koza bebek , enuygunbebemarket
LavinsMom yamanagihan trendyoldan “Neşeli bebekler, PODİUM GYM, civil baby, overoz, Mai perla, beren kids ” bunlardan memnun kaldim
Nur_50 yamanagihan lc Waikiki bakabilirsin nette çark çevirince çok güzel kupon veriyor günlük birde trendyol bak ordada indirim oluyor Hepsiburada takip et