Sevvalll42 Merhaba kızlar hamilemiyim bilmiyorum adetimi bekliyorum ama okadar bi ağrım var ki böğürlerim ve kasıklarım ağrıyo sizdedemi öyleydi
Nalinnn14 Sevvalll42 muhtemelen yumurtlama dönemi nedeniyle ağrıları var bende de oluyodu ama ağrı enfeksiyon nedeniyle de olabilir henüz adetine epey var gebelik olsa bile bu kadar erken belirti olmaz bence
Cancanm Sevvalll42 daha varmış hamile olsam bile göstermez biraz sabretmem gerekecek stres yapmamanı öneririm. Erken gebelik testleri oluyor ama onlar ne kadar erken gösteriyor bilmiyorum benim adetime üç dört gün vardı ben yaptığımda çıkmıştı. Dene istersen
DeneyimliMom Sevvalll42 adete 2 hafta varsa hamile olma olasılığı yok. Muhtemelen yumurtlama dönemi olabilir. Bu bir haftayı iyi değerlendirmeniz lazım.
xEndless Sevvalll42 sabretmek zor ama beklemekten başka yapacak birşey görünmüyor şuan için :) Hayırlı haberler alırsın inşallah 🙂
Nalinnn14 Sevvalll42 ayaklarını sıcak tut patik giy 😊 benimde yumurtlama döneminde alt karnım kasıklarım vs çok ağrırdı bi de soğan kürü yapmıştım enfeksiyon nedeniyle ağrı oluyo sonrasında geçti şükür
Sevvalll42 DeneyimliMom yumutlama gününe girdiğinden beri yani bir haftadır afedersiniz ilişkideyiz ondan sonra iki güne bir falan yaparım
Sevvalll42 Nalinnn14 eevt soğan kürünü duydum yine olmazsa diğer ay onu denedikten sonra planlıycam çocuğu