Buseerdem1 Kızlar 31.haftalik hamileyim aşırı derece kalça ve kuyruk sokumumda ağrı var normal mi acaba
Leylayz Buseerdem1 ah ilk gebeliğimde o ağrıyı hep çektim bu gebeliğimdede başladı daha 20. Haftadayım
Cerenbelis1 Buseerdem1 şuan 28 haftalığım 1 aydan fazladır birlikteyiz o ağrıyla artı bide bel sırtda var tabiki doktor normal dedi ama ben ağrım çok şiddetlenince ilaç istedim magnezyum yazdı birazda olsa hafifletti
Tugceliko-19 Buseerdem1 çok normal . Hamlamış gibi acıyodu benim de kalçalarım o haftada leğen kemiğin genişliyor demişti dr
Asli55samsn Canım bende ilk gebeligimde çok şiddetli yaşadım yuruyemiyordum bile şimdide başladı 27 haftaligim halen daha agriyor
Buseerdem1 Cerenbelis1 magnezyum ben zaten kullaniyodum ama hiç hafiflemiyor ya bugün başladı ama sabahtan beri çok rahatsız ediyor
Cerenbelis1 Buseerdem1 bende de fazla bi etkisi olmadı ama sıcak su torbası felan koyuyorum biraz ovalıyorum oda iyi geliyo
Buseerdem1 Cerenbelis1 ayaklarınız altına falan mı yoksa bel bolgenize falan mı sıcak su torbası uyguluyosunuz
piyanoogrtmnanne Buseerdem1 iç karnın darlığından kaynaklanan bir şey olduğunu söyledi bana, kasığım ve kalçam öyle ağrıyor ki asla döneniyorum yatarken… kitleniyorum. Doğurunca geçer inş