Lilysa Ervan maalesef Almanyada kafana göre başka doktora gidemiyorsun kayıtlı olduğun hastane neyse anca ona gidebiliyorsun. Orada da hangi doktor o anda mesaideyse o ilgileniyor.
Lilysa SevvaallEr squat yapıyorum ahududu yaprağı çayı içiyorum ama tık yok bir de ördek yürüyüşü deneyeyim inşallah faydası olur
SevvaallEr Lilysa Genelde iyi dıyolar, son haftalarda cok onerıyolar hu yuruyusu evde bıde ınternetten bakabılırsınız bebegı kanala ıtmeye yardım o hareketler var simge duman dıye bırı var onun vıdeolaroda cok faydalı
Ervan Hmnn hayır hiç çıkmadı şaşırdılar ilk doğuma göre böyle nasıl çabuk acildin ve hiç agrin sancin yok 6cmsin dediler
OsmanEge_12 Lilysa ilk oğlumda benimde aynısı olmuştu cnm sancılarım hep düzenli ve ben hissediyordum ama açılmam yok diye her seferinde eve gönderiyorlardı en son suyum gelince gönderemediler
Lilysa bernacelik2510 bugün tekrar nst ye girdim dünkü kadar sanci çıkmadı 🤦♀️ eve yolladılar yine. Yarın tekrar nst ye çağırdılar. Ne kadar gidecek böyle bakalim
Lilysa bernacelik2510 bugün akşam 5 buçukta dogum yaptım kendi sancimla normal doğum. Ama bebek içeride kakasını yapmış ve kanında enfeksiyon çıktı. Kuvoze aldılar Biz normalde aile odası tutmuştuk eşim de kalabilecekti ama tüm odalar doluymuş diye normal odaya aldılar o yüzden refakatçiye de izin yok. Dil bilmiyorum eşim yok bebeğim yok ağlamaktan içim çıktı. Allah gurbette dogum yapan herkese yardım etsin çok zor.
bernacelik2510 Allah yardımcın olsun canım benim çok zor gerçekten ama ağlama sütün kesilir dua et bol bol bende edicem