Basakhilal esmerrmm valla ilk 3 ay rahat geçirip sonrasında bunları yaşayan var ya da tam tersi de olabiliyor. Bu bünye meselesi. 15. Haftay kadar bulantım oldu sonra aniden kesildi mesela
piyanoogrtmnanne esmerrmm yok bulantı olmuyor başka şeyler oluyor ama😁 33 ten ağrılı sızılı selamlar …
Cansuu-h esmerrmm 36 haftaya girdim ilaç içmediğim gün kusuyorum😭😭 bazı günler ilaçta fayda etmiyor ama koku hassasiyetim azaldı sayılır
-meso- esmerrmm herkeste farklı ilerliyor canım ben 33+2 Haftadayım ilk üç ay nasıl geçtiyse ikinci üç ayın sonuna doğru aynı olmuştu daha iki üç hafta anca oldu geçeli ama genede ara ara midem bulanıyor
Ef1001 İlk üç ay şiddetli bulantı kusmayla geçti sonra rahatladım. Şimdi 32.haftadayim ama iki haftadır sabah kusmalarim geri geldi belli olmuyor yani
minik-02 esmerrmm kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor canım ya benim ilk gebelikte doğuma kadar sürdü ve ciddi anlamda vardı ilaç kullanmadan su bile icemezdim evde ilaç bitmezdi
Hazalaskin serife8796 bunun mükafatı olarak su gibi doğumun olur inşallah. Doğumdan sonra aaa bu muymus çocuk doğurmak dedirtsin rabbim 🫶
Gul_se77 İlk 3 ay çok kötü mide bulantim vrdi geçti suan 4bucuk ayligim koku hassasiyeti önceki kadar olmasada hala biraz var onun dışında bel agrisi çok fazla oluyor 3 aydan sonra
pnarusluu esmerrmm her hamilelik bir değil canım benim mesela ne bulantım ne koku ne yeme bozukluğu oldu ekşi şeyler dışında herşeyi hapur huzur yedim 😀
sunshine_ esmerrmm benimde öyleydi 16-17. Haftaya kadar bulantı kusma tiksinme koku hassasiyeti şükür artık yok hiçbirisi
Zeynooooooo esmerrmm hayir hicde dogru deyil bulantim ve koku hassasiyetim vardi ilk baslarda sandim ki 3aydan sonra geçer fakat 3 ayi gećdim daha kotu oldum onceden rahat yemek yapa bilyodum kokusu fazla rahatsiz etmiyordu simdi daha kotuyum zar zor yemek yapiyorum
serife8796 Hazalaskin amiinnn cümlemize inşallah hayır mübarek cuma günü hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin 🤲🏻🤲🏻❤️
Cennet_kusum16 esmerrmm her hamilelikte değişiyor her kişide farklı ilerliyor. Benim ilk hamileligimde 5 ncı haftada başladı 18 ncı haftada son bulmuştu. İkinci hamileliğimde 12 ncı haftamda başladı 20 ye geldik hala devam ediyor. Bazıları 9 ay kusuyor
-N- esmerrmm benim hiç bulantım kusmam olmadı hamile kaldığımdan beri çok şükür ama mide yanmam oluyor benim de kişiye göre değişiyor biz de 18+4üz kimisi 7. Ayda bile bulantı yaşıyor canım