Sofyayolda Detaylı ultrasona hangi haftalarda gitmek daha iyi sonuç verir sevgili anneler ? 19 ncu hafta erken mi giden var mı?
asel_asl Sofyayolda 19+3 de gittim iyiki de erken gitmişim açılma varmış hemen serklaj yapıldı. Bence 19 hafta iyi çok da geciktirmemek lazım
Sofyayolda Ayseumut karaguzelirem_ karaguzelirem_ AslanKadini Randevu bulamadım o yüzden 19 hafta gel dediler o haftada boşluk varmış 19 da erken dediğiniz gibi anneler 🙄 MugeBulut Mavi3475
AslanKadini Sofyayolda devlet hastanesinde bana kağıt verdiler gün yazıyordu internetten falan randevu almaya gerek yok dediler ultrason için.. sana kağıt vermediler mi
AslanKadini AslanKadini bana 30 Kasım detaylı ultrason diye beyaz kağıt verdiler 20+4 iken gidicem insaAllah
Sofyayolda @“AslanKadini”# AslanKadini Devletten değil özelde randevu bulamadım 🙈 devlete hiç bakmadım ama ordada randevu bulabileceğimi sanmıyorum normalde bile 3 hafta sonraya alabiliyorum
Arzuanne 21 +1 de her şeyi vardı iyiydi 24+1 de de gittim normal muayene ama kısaca detaylı gibi baktı,ideal bence 21 22
Ulviyedlnn Sofyayolda 22+3 de gittim yüzü eli ayağı sırt kemikleri idarar torbası böbrek falan herseyine detaylı baktık ideal hafta bence 5 adet resmini verdi