adgzlbbk Kızlar medipol bahçelievler hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum hastanede 2 tane doçent doktor var. Birisi Doç. Dr. Asiye Uzun diğeri Doç. Dr. Derya Kanza Gül. Daha önce bu hastanede doğum yapan veya doktorlarla ilgili bilgi verebilecek olan var mı? İkisinde çok iyi olduğu söyleniyor ama Asiye hanım çok yoğun bir doktor olduğu için yeterince ilgilenemiyorum bazen sizce hangi doktora gitmeliyim?
yeniannna34 adgzlbbk Merhaba eşimin kuzeni asiye hanıma gitti iki çocuğunu da orada doğurdu ve çok memnundu çok ilgili olduğunu söyledi fakat dediğiniz gibi çok yoğun bir doktor ama herkes çok memnun
MugeBulut Derya Hanım da çok iyi, aşırı Pozitif, çok tatlı bir güven veriyor. Onunla devam ediyoruz doğumu da onda yapıcam inşallah. 🫶🏻
Esesipsblog Bende mürvet hanıma gidiyorum 38+1 sancılarınız ne durumda kızlar benim hiç yok 🤦🏻♀️ geçen haftalarda yürüyüş yapma dedi dr 4 haftayı bulmaz dedi bu hafta da yürüyüş yap hiç aşağı inmemiş dedi
Esesipsblog Kuzenim ikiz doğumunu asiye hanımda yaptı memnun kaldı bende ilk ondaydım ama yoğun diye değiştirdim