Ay3 Merhaba hanimlar, 25 haftalik gebeyim. 650 gr bebegim. İnternette ortalama 750 yazıyor, endiselendim. Sizde durumlar nasil
Nur_Alp Ay3 sağlıklı olsunlar da kilolari sorun değil alırlar bebişler takma kafana boşuna kendini de bebeğini de strese sokma
Azraa33 _Daydreamer_89 bnmde ikizler 26 da 1 kg dı şuan 27 deyim 2 hafta sonra kontrol sizin bebeği şimdi kaç haftalık
Ay3 Nur_Alp kafa ölçümleri varya BPD ,AC gibi onlarda 1 hafta geriden gelince, kg da az olunca tereddute dustum
Nur_Alp Ay3 benimde başta öyleydi ama sonradan niye böyle oluyor anlamadım ama doktor iyi dediyse takma kafana inşallah sağlıkla gelirler
1yenianne11 Ay3 hiç kafana takma kuzum hep iyi şeyler düşün bende senin gibiyim 728 Gr bebeğim böyle forumda 1 kilo benim bebegim diye görünce sasiriyorum bense yiyorum kefirimi olsun yogurdumu yumurtami muzumu cevizimi 25+2 yım doktorum bu haftalarda kilosuna değil haftasiyla uyumuna bakmamız gerekiyor dedi stres yapma kendine boşu boşuna
HilalimM63 Benmde 880 dı .. en son kontrolm 🌸her anne ve bebege gore kg farkı olur saglıklı olsnlarda ..💕
Mom_82 Ay3 bebekten bebeğe fark eder canım hiç üzülme minyon bir bebektir. Yeter ki sağlıklı olsun. Düşün ki kilosu çok iyi ama sağlığında sıkıntı var. Allah korusun.
1yenianne11 Ay3 bana söylenen kağıtta yazilanin dogru olduğu yani şöyle internette de baktım mesele ben 25 haftalık hamileyim 25 haftalık bebek kilosu diye drattigimda 700 800 arası olması lazım diyordu ben tesadüf eseri gördüm kağıtta doğru mu dedim doğru dedi zaten biz bakmiyiruz bu haftalarda kiloya haftası önemli dedi bebeğin gelişiminin 1 hafta geride olması kilosuna etkiymis bunu bende yeni öğrendim mesela ama hiç kafana takma strese girme Yemen’e icmene aynen devam et