Gizembusebozlak Hamile kalmadan önce de troid hastasıydim ilaçlarımı düzenli kullandığım için hormon değerim normaldi şuan da 11+5 hamileyim troid hormonlarım aşırı yüksek çıkıyor daha önce başına gelen oldu mu ?
seda23_ Gizembusebozlak bende tiroid hastasıyım 25 lik ilaç kullanıyorum bende araştırmıştım hamilelikte hormon değişikliğinden tiroitte ya yükselme yada düşüklük oluyor diye duydum
tugbadurmaz34 Gizembusebozlak bende tiroit hastasıyım doğuma kadar takipli oluyorsun ve ilaç kullanacaksın sürekli benim şu an 13. Haftam bu ay düştü istediğimiz sınıra ama bundan sonra düşük doz da olsa doğuma kadar devam çünkü anlık değişebiliyor mutlaka ayda 1 kan verdiğinde tirpite de bakmak lazım dahiliye takibimi yapıyor hem 25 var elimde hem 50 mg
sehrengiz_8 Gizembusebozlak endokrine gidip gebelik boyunca tsh değerini 2,5 altında tutman lazım.. benim de yükselmişti ve ilaç dozunu arttırdılar
kressida Gizembusebozlak her ay kan vermeniz gerekli, dahiliye doktoruyla beraber doz ayarlaması yapıyorsunuz ben 50lik kullanan bi tiroid hastasıydım şuan 100 kullanıyorum
Gizembusebozlak kressida çok geçmiş olsun 150 mg kullanıyordum bende şuan kaç kullandırılan doktor bilmiyorum ama inşallah doktor sayesinde duzeltecegim
Bs3547 Merhaba kızlar bende 7haftalık hamileyim en son tsh 12çıktı bugün dahiliye gittim bir daha kan vericem yarın bu yüksekliğin bebeğe bi zararı olurmu
Gizembusebozlak Bs3547 bebeğe bir zararı var mi bilmiyorum ama sizin gün içerisinde yorgun , sinirli, sürekli uyku hali ve kilo almanıza sebebiyet veriyor. İnşallah en kısa zamanda değerleriniz normale döner
Basinc Bs3547 o baya yüksek korkutamak gibi olmasın bebeğe zarar verir sınırı 3 en yüksek üç olması gerekiyor doğrudan endekrolojiye gitmenizi tavsiye ederim iyotlu tuz kulanin ve ilaç ben dört aydır değer indiği halde 100 lük ilaç kulaniyorum
Basinc Gizembusebozlak hamilelikte çok dikkat edilmesi gereken bir durum kesinlikle endekrolojiye gidip ilaç tedavisi alman gerek dört aydır tedavi oluyorum bebeğe zarar verebilir bu değer
Mevlude_Sahin Gizembusebozlak Benimde tiroidim var ama ilaç kullanmıyordum. İkinci gebeliğim ikisinde de çıktı endokrin bölümüyle yürüttüm gebeliğimi. İlaç dozunu yükselterek vs. 1, 2 aya düzene giriyor. Doktorunuz zaten yönlendirir sizi
Gayekaragoz Hamilelikte her geçen gün hormonlara bağlı olarak yükseliyor ilacınızı düzenli kullanın yeter