Ebru_ozdemr24 Ebrulikk aynıyız o zaman bana bisey demedi her hafta ntsye giriyorum 28 ine yani 38 haftayada randevu verdi rutin
Ebrulikk Ebru_ozdemr24 bende haftada iki kere gdiiyorum görüyor nst giriyorum sağ salim kucağımiza Aliirz insllah ikimizde
Ebru_ozdemr24 Ebrulikk bizde hep her hafta Amin yarabbim sağlıklı olsunlar kilo mühim değil besler büyütürüz
Nurycr Ebru_ozdemr24 2 haftaya kadar normal diyor doktorlar. Bir sorun görse söylerdi bence içinizi ferah tutun.
badem1 Ebru_ozdemr24 benimde 36 da o civarlardaydi sonra birden toparlanmaya başladı 38deyiz 3350 oldu takilmayin doktorunuza siz bebeğe faydalı seyleri tüketmeye çalışın normalde 200 250 gram haftalık alırken bu hafta haftada 400 gram aldığını gördüm çabuk toparliyorlar hatta 35 37 arası 2 haftada sadece 200 Gr almıştık geriden geliyorduk
Ebru_ozdemr24 badem1 ceviz muz kaşar peyniri kabak çekirdeğini daha fazla tüketeyim öncelerde de yiyordm ama az bazen unutuyordm şimdi daha dikkat edeyim
badem1 Ebru_ozdemr24 evet evet ogunlerinizi düzenleyin gün içinde 1 br süt bir kase yoğurtta tüketin muhakkak
Ayseecihangir Elifke ay maşallah 🧿 çok Teşekkür ederim benimde düzensiz sancılarım cıkıyo ve bebek çok aşagıda korkuyorum dogarsa küvez durumundan🫤
Elifke Ayseecihangir sağlıkla kucağınıza alın inşallah içinizi serin tutun bir gün önce bende kasık ağrısı arşa çıkmıştı bacağımı zor kaldırıyordum doğumu yapacağım sabahta epey hareketleri yavaşlamiştı meğerse oğlum gelmeye hazırlık yapıyormuş ama şuan inanın çok korunaklı ve güvende yerleri merak etmeyin 😊
Deryagkn Ayseecihangir gecennhafta gitmistim 36.4du 2980 grdi bugun tekrr gittim doktorum izine gitmişti başka doktora yonlendirdi beni muane oldum 3 kg dedi şaşırdım 1 haftada hiç kg almamış üzüldüm doktr ultrasyon farkından dir takma kafana dedi ama hiç beklemiyordum
Cerenimm Daha bugün dr. A gittim 34+3 üz 2300 gr dedi dr. Haftasıyla uyumluymuş. Sizinkinin kilosuda normal bence. Son haftalarda daha çok kilo alınıyormuş. Yediklerimize dikkat edersek bebeklerimize daha faydalı olacak galiba.
Ebru_ozdemr24 Cerenimm mümkün olduğunca dikkat ediyorum aslında asla paketli gıda yemiyorum sağlıklı besleniyorum ama dediğim gibi muz ceviz kabak çekirdeği vs gene yiyordm ama arada az yediğim unuttuğum çok oluyordu şimdi öyle Yapmıycm daha dikkat edecem sağlığı iyi olsun da
Elifke Ayseecihangir 36+3 geldi 2960 gr 48cm boy 34 cm boy çevresi ile bir hafta oldu bile doğalı epey kasık ağrım oldu bacağımı kaldırmakta zorlanıyordm nerdeyse tüm ağırlığı ordaydi sanki doğacağı günün sabahıda sakindi normalde epey hareketliydi 1cm açıklık vardi hastaneye gittiğimde isin garibi bir gun once nst girmiştim suyu vs hersey gayet iyiydi sancim yoktu kasım sonu gibi doğum olur diye konusmustuk doktorumla acelesi varmis insan tanemin😇 yine sorunuz olursa seve seve yanitlarim içiniz rahat olsun stres yapmayın 🤗
Ayseecihangir Elifke demek ki bebişler ne zöam nasıl isterse öyle geliyo 🥰🙏bende inşallah hayırlıca zamanında doğum yaparım
Elifke Ayseecihangir aynen öyle onlar ne zman geleceklerini çok iyi biliyorlar sağlıkla doğsun bebeğiniz 🫠🤗