Ay3 Merhaba hanimlar 25 haftalik gebeyim. BPD, AC ve HC değerleri gebelik haftama göre hep ileri olurdu . Bugun gittim 6 gun geri gözüküyor. Cok moralim bozuldu. Benim gibi bu durumu yaşayan var mi
Pamuk Ay3 Bende serklajliyim. Benim de başından beri 1 hafta 1 gün geride geç döllenme kaynaklı. +2 -2 hafta onemsenmiyor ki.
Ay3 Pamuk icimi rahatlattiniz ya gerçekten. Doktor bisey demedi çünkü. Ben kağıttak olcumlere bakinca farkettim. 25. Haftada 650 gr cikti birde. Ortalama 750 gr yaziyor internette. Kafamda cok soru isareti vardı.
Pamuk Ay3 Benimde düşük kilosu canim geriden geldiği için. Daha bugün gittim 22 hafta görünüyorum ama bebek 20+6 doktor hiç sorun yok gelişiyor geç dollenmeden dedi yine.
Ay3 Pamuk gec döllenmeyi tahmin üzerine söylüyor degil mi olcumlere gore felan. Bana gec dollenme demedi hic çünkü
Ebru_ozdemr24 Benim geç döllenme vs yok ama benımde öyle 10 gun geriden geliyor bende bilmiyorum doktor normal dedi ama ben çok üzüldm 36 haftalığım ama kilosu da düşük geldi bana 2460 dedi
Ebru_ozdemr24 Ay3 bende bilmiyorum ki iyimi değil mi bisey demedi doktor normal dedi hiç bisey bilmiyorum çok üzgünüm sürekli ceviz muz kabak çekirdeği vs yiyorum sürekli doğum ne zaman olur bilmiyorm o zamana kadar ne kadar toplanırsa artık
1yenianne11 Pamuk size bişey sorabilir miyim haftası geri de olduğu zmaan bebeğin kilosunu engelliyor mu bende aynı durumdan muzdaribim bebeğimin kilosu 728 grm ama ultrason kağıdında aç bpd crl falan farklı yaziyor doktora sordum yazilanlar normal dedi ama endişe etme haftasiyla uyumlu dedi
Rey-han1 Ben de 20. Haftadayım. 17 haftada doktor on gün gerilik olduğunu söyledi. 5 haftalık ultrason ölçümlerine bakıldı bir hafta geç döllenme olmuş ama yine de biraz gerilik var. Bpd iyi ama fl ve ac de gerilik var. 21 . Haftada detaylı ultrason olacak.
Ebru_ozdemr24 Parlakk benımde doktorum normal bu durum dedi ama çok üzüldm hep düşünüyorum aklımdan asla çıkmıyor bu durum
Pamuk 1yenianne11 Evet canim ölçüm de kaçıncı hafta yazıyorsa bebeğinin kilosu ona göredir.Benim de geriden 22. Haftadayim 386 gram ama 1 hafta 1 gün geriden geldiği için.
Youngmotherr Pamuk zaman çok acımasız daha dün gibiydi hamileyim diyişin🥹 yolu yarıladın bile sağlıkla gelsin bebeğin inşallah 🤍
Aliefezeyno Pamuk benim de 23 haftalık 22 hafta gözüküyor 1 hafta geriden geliyor nasıl toparlar bilmiyorum. Yapı ile mi ilgili acaba genetik mi çok sorun olur mu durum