betullylmzz makbule16 dünden beri dediğiniz nedir geceden beri mi mesela yoksa 1 gündür falan hiçbir hareket yok mu öyleyse gitmenizde yarar var
ebruliii96 makbule16 kendini korkutma canim aklinda soru isareti kalmasin direk kontrole git rahatla dogurana kadar boyle stresler olabilir 😚
makbule16 Firstmomfirstchild dokundum tatlı bişeyler de yedim ama yine yok biraz uzanıp yatacağım bakayım
Banuozlem__ Bu dönemlerde düzenli hareket etmiyorlar zaten daha küçük olduğu için ama yine de bir gidin ne olur ne olmaz
Meryeminannesi20 makbule16 canım hemen panikleme sen gece uyurken hareket etmiş olabilir yada az hareket ediyordur uyuyordur çok içinize sinmiyorsa bi acile gidin
Bebisbg34 Meryeminannesi20 23 haftalık oldum bende benmkıde cok düzensiz hareket ediyo bigün ediyosa bigün etmiyor normal değil mi kii
Meryeminannesi20 Bebisbg34 gün içinde hareketlerini takip edin muhakkak bıkere bile olsa günde hareket etmesi lazım belki hareket ediyordur siz o an hissetmiyorsunuzdur
Minikperi makbule16 haftanız küçük bu haftalarda sürekli hareket hissetmemeniz normal. 32 haftadan sonra hareket hissetmezseniz doktora gidebilirsiniz 🌸