Kubra_enc34 Akşam menüleriniz neler ben palamut balığı kesme aşı çorbası ve salata yapıcam sizde neler var fikir olsun 😋
Yazmelegi_ Kubra_enc34 ay hiç bisey yapamadım kızım hiç durmuyor bakalım eşim gelince pratik biseyler yaparım
Blueberry0 Kubra_enc34 eline sağlık cnm kolay gelsin. Kayınvalidemle pazara gitmiştk valla balık aldık(mezgit) onu yapacak😌
3prens1prensesmom Anneadayiii__ usenmek boyleyse ,🙈 bi tabak gondersene hayrina 😂 hamur yogurmaya useniyorum bende canim borek istedi🙄
Nur5516 Blueberry0 gebelikte mezgit yenilmiyor diye biliyorum dipp balığı olduğu için Yinede araştırın
Blueberry0 Nur5516 yeniyor mezgit canım bir sıkıntı olmuyor☺️ mezgit tüketilmemesi gereken balık türü değil gebelikte ☺️
moonlight41 Benmde menumde aksamdan kalma makarna var şimdi sarma saricam yanina sarımsaklı yoğurt belki çorba da yaparim
Canann1601 Kubra_enc34 Ben akşamdan fasulye suya koymuştum. Akşama Kuru fasülye pilav salata ve turşu var
Minikmucizelere Kubra_enc34 mercimek çorbası karnibahar kizartmssi birazda sigara boregi ortaya karisik bi şeyler oldu😅