ismigulkarayel Sincan yeni açılan devlet hastanesinde takipli olan ya da doğum yapan var mı varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız
OziC ismigulkarayel ben akşam acile gittiğim için acil nöbetçi doktoru Rahime hanım vardı öyle tatlıydı öyle ilgiliydi ki çok memnun kaldım ebeler de çok sevdiklerini söylediler normal de Bilkent takipliyim ama doğum için oraya mı gitsem çok kararsızım
Beyzanury1234 ismigulkarayel ilk doğum yok sanırım orda öyle diyordu hemşireler ben sancıyla gittim Şükran Erdoğan ismi alttan çatı muayenesi etti bildiğin çığlık attım ağlayarak bebeğime bakmadı doğru düzgün inan ne kilosu ne boyu nede başka bişey Gamze hanım var keşke ona gitseydim gene ama ben oraya takipli değilim Bilkent’e gidiyorum
Mavi-elif Etlikteki doktorun tavrından memnun kalmadığım için gitmiştim gül jelin hanıma çok tatlıydı güzel güzel muayene etti ultrasonla baktı sonuç içinde ona gideceğim tekrar
ismigulkarayel Anladım bende orası takipliyim mert beye gidiyorum çok memnunum ama doğum yapam biriyle hiç karşılaşmadım merak ediyorum
ismigulkarayel Beyzanury1234 anladıö şimdi doğum var da doğuran biriyle karşılaşmadım hiç Kötü bi tecrübe olmuş sizin için
Beyzanury1234 Seyhanpncr Ömer hamid yumuşak kadın doktor ona randevu alın yada erkek olarak Necati Hançerlioğlu var ikiside mükemmel