Zeynep966 Tekrar taksammı Çok aşırı acıtıyor dünden beri silikon uçsuz emziriyorum ne kadar ugraşsamda sanki sadef3 ucunu alıyor
ceren2605 Zeynep966 merhaba henüz dogum yapmadigim icin soruyorum. Gogus ucunuz olmadigi icin mi silikon ucu kullandiniz.
EbruBoluKaya Zeynep966 aynı durum bende de var 4 günlük olduk bugün dünden beri ara ara ucu çıkarıp mememi veriyorum ama ucunu tutuyor acı fazla oluyor ve uçları kızarmaya başladı bende arada silikon arada kendi mememi veriyorum
Zeynep966 EbruBoluKaya valla ben bir gün dayanabildim taktım silikonu yine 42 günlük şimdiye kadar hep silikonla emdi
EbruBoluKaya Zeynep966 bende onunla başlayıp direk memeyle devam ediyorum krem falan yatıştırıyor ama genede pek faydalı değil. Emsinde silikonada razıyım valla alışacağı birşey değil sonuçta
Sena-cy00 Lansinoh göğüs kremi var tavsiye ederim hem o şekilde bile bebek emebiliyor silmek zorunda değilsiniz hemde göğüs ucunu yumuşacık yapıyor..
Sena-cy00 Zeynep966 Normal sade vazelinlerden deneseniz bir de? Mesela emzirmeden yarım saat önce sürüp sonra silseniz veya emzirdikten yarım saat sonra falan belki işe yarar