alyamm_33 bende de yumurta tembelliği vardı haplara rağmen kesinlikle yumurtlamadım 6 ay boyunca sonra iğne verdi dr onu 17 gün vurdum yek yumurta gelişmedi sonra çörek otu bal tarçın karışımı diye bir tarif var iğne ile beraber iki gün sabah aç karınla yedim 20. Gün gittim 4 yumurta gelişmiş ama çok olduğu için aşılama iptal oldu korun dedi dr sonra gonal f verdi dr bende ne olur ne olmaz diye gene 2 gün çörek otu bal tarçın yedim 5. Gün dra bir gittim ikisi de işe yaramış 8 tane yumurta var tabi 3 ay ara verdim tedaviye ancak temizlendi yumurtalar sonra yine gonal f vurdum bu defa karışımı yemedim çünkü patlama yapıyordu sadece iğne yaptım bir tane yumurtam oluştu gayette güzel büyüdü ama aşılamada heyecandan yanlış tarafa yatınca tutmadı bir de gün aşırı ilişki olmamıştı o ay doğal olarak tutmadı bir sonraki ay tekrar gonal f vuruldum yine bir yumurta gelişti bu defa aşılamada doğru tarafa yattım gün aşırıya dikkat ettim o ay gebe kaldım bir kızım oldu çok şükür sonra önü açıldı Pcos kendiliğinden geçti iki kere daha normal yoldan gebe kaldım şu an 20 haftalık gebeyim çok şükür korunmamıza rağmen kaldım yumurtlama tembelliğini bir kere kırarsan gerisi geliyor bir de İnstagramda bir dr var kadın doğum uzmanı mfk gebeliği diye geçiyor adam bir sürü kadını kendi ürettiği bir karışımla hamile kalmalarını sağlıyor aynı şeyi kendi eşine de yaptı 15 haftalık gebe şu an eşi ona da bir bak istersen