Sevdayaz Kızlar ikinci hamileliğim sezaryen doğum yapacağım. İlk doğumum özel de oldu. Darıca Farabi hastanesinde doğum yapan var mı memnun kaldınız mı? Odaları, hastanenin ilgisi ve refakatçi ile ilgili bilgisi olanlar paylaşabilir mi?🌸
Minik_Aras Sevdayaz 10 gün önce farabide doğum yaptım sezeryan spinal oldum rezalet bir yer Gebze fatihten gelen Halide Gül hocamdan Allah razı olsun o olmasaydı kurtulamazdık artı o da yermezmiş gibi yatış servis bölümü leş gibi çocuğumla orada enfeksiyon kaptık her odada 2 kişi yatıyor hijyen yok temizlik sıfır ilgi alaka deseniz o biçim uzak durun derim uzak
Sevdayaz Belden uyuşturma olmasını istiyorum doğum anını görmek için ilki geneldi. Tavsiyelere açığım🌸
EK96 Saglikla gelsin insallah bende tecrubeleri merak ettim ilk dogum ozelde oldu ikinci muhtemelen farabide olacak
Sevdayaz EK96 inşallah doğum yapan ya da bilen birileri çıkar. 33 haftalık olacağım yarın gün verirler yakında merak ediyorum😊 sizin de ilki sezaryen miydi?
Sevdayaz EK96 sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah🌸 ilki özel de olunca insan devlette nasıl oluyor tavırlar nasıl merak ediyor.
EK96 Sevdayaz yani cok ic acici olacagini düşünmüyorum şahsen cunku tecrube eden yakinlarim var özelle pek kiyaslamamak lazim tabi😊
Sevdayaz EK96 benim gittiğim doktor da oraya geçti doğum yaptıktan sonraydı. Ama ücreti çok fazlaymış şuan ondan gitmedim😂
Meleknurcinar Bende medikal parkta yapmıştım ikinci farabide yapmak istiyorum bakalım nasıl olacak hangi doktora gidiyorsunuz
Sevdayaz Meleknurcinar Murat mengüllüoğlu na gidiyorum ama randevu zor buluyorum. Daha önce farklı doktorlara da gitmiştim
Meleknurcinar Sevdayaz bende sevinç avayara şuan gidiyorum yarın ikinci kez gidecem çok memnunum inşallah böyle sürer
EK96 Sevdayaz mine hanim mi yoksa ben dogum yapacagim zaman gecti medicalparka ilk sezeryan hastasi bile olabilirim😂
Sevdayaz Loyabloom ilk doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım ben. Şuan ki fiyatlardan bilginiz var mı acaba?
Sevdayaz Meleknurcinar ilk iki randevjmda gittim bende sevinç hanıma ama sonradan memnun kalmadım çok ultrason kağıdı falan da vermiyordu. Kişiden kişiye değişir tabiki memnuniyet🌸
Sevdayaz Meleknurcinar çom zor randevu alınabiliyor ben randevu bulamadığım dönemde mecburen Murat beye geçtim memnun kaldım devam ettim. Bir ara 2 kere randevu iptali yaptılar falan çok sinir bozucu bir sistem.
Sevdayaz EK96 aaa evet mine hanımdaydım bende kontrollerim doğumum şuan biraz fırsatım olsa yine ona giderim. Çok memnundum ben kendisinden.