Emoss17 Masidegulsuna benim 2. Gebelik bende 17. Haftamda hissettim tatlı biseyler yiyin ve uzanıp kendinizi dinleyin
hayalim35 Masidegulsuna normal gene ama bnm 3. gebeliğim dikkatli dinlemediği zaman hissetmiyorum uzanmam ve odaklanmam lazım
ozgekader Bizde 18+5 olduk dünde tetenoz olduk kolum bayağı ağrıyo yatağı bile zor topladım biz cinsiyeti 16.haftada öğrendik özelde öğrendik tabi devlet söylemedi kız🩷🪽
Ttttttttttttt ozgekader aşıyı sağlık ocağında mı oluyoruz ben daha sağlık ocağına gidipte bildirim yapmadım valla
hayalim35 ozgekader üstüne yatma inş en kısa zamanda geçer bizde bu gün 18+1 olduk çarşamba randevum var inş cinsiyetini net bi şekilde öğreniriz
ozgekader Ttttttttttttt evet git sana gün falan vericekler bi zaman sonra orda kalp atışını falanda dinleyebiliyosun git gebelik kaydı geçsinler tetenoz aşının gününü versinler ben Kasımda oldum dün yani birde ocakta olucam
orkide123p3t hayalim35 kızımız oluyor arada kramp tarzı karnımda ağrılar oluyor sanırım büyüdükçe yer açıyor kendine bu da acıtıyor olsun iyi olsun da bulantılarımız VS bitti çok şükür iyiyiz 18 haftalık oldukkk