aysemor Benim hic belirti kalmadı diyebilirim hanımlar. Ne ağrım var kasıklarda ne gaz. Bulantı falan hic olmadı zatsn biraz kokulara hassasiyet vardı o da gecti. Benim gibi olan var mı İnsanı da tedirgin ediyo hic bi hissiyatın olmaması
777gonul_ aysemor aynı durumdayız hic belirtti kalmadı ara ara miğde bulantım oluyor ama diğer belirtiler kayboldu ilk hamileliğimde de böyle oldu
fatos2404 aysemor ya bende 8+3’teyim benimde kalmadı bişey böyle oluncada acaba bebeğe bişey mi oldu diyorum 🫣🤷🏻♀️
Bernuska aysemor şuan tam olarak ben de böyleyim. 21 kasımda doktor kontrolüm var. Koku hassasiyeti oluyor arada. Bende zaten hiç belirti olmadı denecek kadar azdı. Şimdi bütün belirtiler sıfır
october belirti olmaması bebege bi sey oldu anlamına gelmiyor ben 9 haftalıkken düşük yaşadım bebek 8. haftada ölmüs ama midem bulanıyodu hala 9. haftada misal. bebek yoktu ama belirtiler devam ediyordu çünkü betahcg oyle bı anda sıfırlanmaz. bence keyfini çıkar ne güzel kolay geçiriyorsun hiçbi şey olmaz
aysemor october bi kez düsük yaptım bende. Kalbi durmuştu ama hic bi belirti yoktu kanama olmadı hic bisey olmadı. Doktora gidene kadar bilmiyoduk. O yüzden iste herşeyden nem kapma olayı oldu bendede Yoksa haklısınız cok sükür böyle ilk trimestere can kurban dediğiniz gibi
aysemor 777gonul_ evet benimde bi anda kayboldu belirtiler sanki. Özellikle gaz sorunum vardı bir anda siskinlik oluyodu uyuyamıyordjm ama cok sükür simdi o da yok
october aysemor aynı seyı yasadım kalbi durdu standart kontrolde ogrendım. ama dedıgım gıbı kalbı durmus haldeyken dahi belirtim vardı hala benım bence germeyin kendinizi stres cok cok kotu bebek ıcın de
777gonul_ aysemor uzun zamandır asitli içecekler icmiyordim bugün kola içtim bir gaz yaptı felaket,, sancıdan ölüyordum sana tavsiyem asitli içecekler içme
aysemor 777gonul_ bi senedir bırakmıştım hic icmiyorum zaten başka saglık problemlerinden dolayı ama hic belli olmuyo gercekten. Başka seylerdende gaz olabiliyo. Ve 6 aylık hamile gibi sisiyosun cok garip Allah yardımcın olsun seninde canım
777gonul_ aysemor cok teşekkür ediyorum canim rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 benimde sağlık sorunlarım yuzunden icmiyordum uzun zamandır ama bigun ictigimde davul gibi oldum ben asitli içecekten gordum
fatos2404 aysemor ya bilmiyorum ki aslında olmamalıyız ama benim öncesinde düşüklerim olduğu ve oğlumda da hep bi problem vardı çok tuhaf bişey olmayınca bebekte yok ona bişey oldu zannediyorum 😂🫣