Nazli_001 Dduruu ben 32+6 da gittiğimde 2200 gram gelmişti . Avakado haşlanmış yumurta ceviz bal muz kaşar peynir haftada bir balık ve hergun sabah karadut özü içiyorum ben günlük rutin böyle
Mervekosar94 Dduruu 33 +5 de gittim 2600 dedi bizi ki 9 gün ilerden gidiyor şeker var bende dikkst ediyorum ama genede muz ve süt yumurta haftada 3 kere yiyorum sadece
Htp1997 Dduruu Ben dün gittim doktora 33 haftalık bebeğim 35 çıktı ultrasonda kilosu 2600. İki haftada 750 Gr almış bebeğim, ben son iki haftada nesquik toz alıp sütle içtim diğer kilo yapan yiyecekleri zaten yiyordum birde nesquik deneyeyim dedim işe yarıyor baya
Sula Dduruu haşlanmış yumurta,ceviz,kuru kayısı,ıspanak, yeşil mercimek,balık,muz,yoğurt-kefir,kırmızı et,çiğ badem ve çiğ fındık bunlara dikkat ediyorum ben
Dduruu Mervekosar94 teşekkür ederim canım inşallah şekerinde de bir sıkıntı çıkmazsa sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimiz
Nazli_001 Bsrblr yanı doktorunuz iyi dıyorsa bence çok minik degıldır ben bile bu kg küçük dıyorum ama ultrasonunda yanıltma payı çok fazla bence kıyas yapmayın belki de sızınkı daha fazladır
Dduruu Htp1997 tamam canım çok sağol ben kendim alıyorum ama bebek gerilemeye başlamış bide onu denim☺️
3prens1prensesmom Dduruu 33 haftada 2 bucuk kiloyduk😍 muz kasar ymurta sut bunlar kesinlikle olan seyler. Onun disinda yatmadan nesquik tozu iciyordum ve herseyi yedim 2 öğün olarak beslendim 35+6da 3.400 kg idi ,☺️
Dduruu 3prens1prensesmom maşallah canım ben kendim kilo almışım ama bebek gerilemeye başladı bi sormak istedim☺️