pembebiranneadayi Kızlar merhabalar, avent cam biberon ve emzikleri nasıl temizlemeliyim? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 🙏🏼
Bmbe21 pembebiranneadayi cif in emzik ve biberon temizleyici jeli var ben onunla temizliyorum pırıl pırıl yapıyor içeriği de doğal
iremkoftercioglu pembebiranneadayi ilk temizlememi sadece kaynar suda beklettim ama sonrası için e bebeğin biberon temizlemesini aldım
pembebiranneadayi kahvesever__ Tesekkur ederim peki sicak su kaynatip icinde 5 dk kadar bekletmek lazimmis ek baska bir sey gerekli mi
Bmbe21 pembebiranneadayi annem çok az sirkeyle sıcak su da yıkarmis banada öyle demişti arada onuda yapiyorum:)
elifsen Siveno, greenclean gübi temiz içerikli biberon temizleyiler ile yıkayıp 5 dakika kaynatıyorum ben
sekerinannesi_ elifsen Sadece şişe mi kaynatılıyor acaba? Bebeğim henüz doğmadı da emzik ve biberon emziğini de kaynatabiliyor muyuz? Erir mi acaba diye düşünüyorum da
elifsen sekerinannesi_ plastik değil erimez emzikler. Ben ikizlere gebeyim şimdi, yeni olan her şeyi temizleyici ile yıkayıp kaynattım sonra