mommys1 Allah aşkına şu mide mi boğaz yanması mı artık neyse nasıl geçer kafayı yicem ya bebişim kız saçı çıkıyo diyolar kel doğsun diyecem artık offfff
matmazellayy mommys1 Daha 2 aylık saç maç çıkacağından değil bende cok çekiyorum karbonat içebilirsin iyi geliyor
gokyuzununogrencisii mommys1 asla alakasi yok benim kızım kel doğdu ya ama varya o mide yanmasından nelerrr çektim ben
matmazellayy mommys1 Ay çok iyi anlıyorum benimde öyle birde yanında kusma bulantı evime dahi bakamiyorum stresten yüzümde çıkmayan sivilce kalmadı neyse diyorum iyi olsun da bu da geçecek herhalde
Sumeyyealts Rennie tabletleri var bi tane emiyorum naneli şeker gibi hemen geçiriyor bana tek onun faydası oldu bir de ılık süt iyi gelmişti
tugcesakzci mommys1 mide yanmasının bebeğin saçı çıkıyor hurafe si ile bir bağlantısı yoktur. Ilık süt veya sade sodaya limon sıkıp için iyi geliyor ben öyle yapıyorum
Merbel mommys1 bende aynı şikayetten muzdaribim 2 gün önce doktoruma söyledim bana günde 1 tane zeytin çekirdeği yutmamı rahatlatıcanı söyledi denedim gerçekten de işe yaradı gibi