Muunnniiip Tetanoz aşısı için aile sağlığı merkezi aradı da sordu yaptıracak mısınız diye normalde yaptırmayanda oluyormuş demek ki neden sizlerde yaptırdınız mı
Hatice--- Muunnniiip ben 2021 yılında tek doz olmuştum doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi 2 doz olacağım sezaryen oldum ayrıca bıçak altına yatiyoruz onun pişmanlığı ile yaşamaktansa ilk hamileliğimde olduğu gibi yaptırıp gönül rahatlığıyla doğumu beklemek daha mantıklı
Powergirls Muunnniiip doktoruna sor benim doktorum arkadaşlarıma tavsiye etmemiş bu iğneyi ücretli bi iğne var geniş kapsamlı onu vurulun demis tek doz
Melike_4949 Muunnniiip çünkü hamile kalmadan 6 ay önce yaptırmıştım eltimde çevremde bir çok kişi yapmamış sorun yok diyorlar
Gizemlibirisi007 İlk 2 doğumumda 2şer doz oldum. Şu anki gebeliğimde yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum
Aleynagunal Muunnniiip ben 1 tane vurdurdum sadece ikinciyi vurdurmaya gittim ama tansiyonum yüksek çıktığı için vurmak istemediler bir tane vurulmussun zaten korur o seni dediler vurdurmadim bidaha da