Deletedmom_85 Hilaldabaan benim 20. Haftadan sonra baya belirginleşmeye başlamıştı. 22 den sonrs daha da büyüdü sanki. Şuan 26 dayim durdu sanki büyümesi. 2 haftada büyüyecek göbeğim 3 5 günde büyüyor sanki hissediyorum. Yine büyüme atağı yakındır 😂
petekceee Hilaldabaan vende böyleydim sabah düzdüm akşama biraz böyle belli oluyordu 15. Haftadan sonra belirginleşti . Tabi her beden farklıdır ama şuan göbüşüm var 17+4üm
Aysegulll11 canss_96 ahahah benimde en takildigim oydu yaa. Kimse anlamiyodu bı de üstüne bı kaç teyzeden laf yedim oturuyorum diye ama artık yer veriyorlar çok iyi oluyo . Hatta yolda yürürken arabalar bile öncelik veriyo 😀😀
Aysegulll11 Haftaya kadar karnım belli olmuyodu . Çocuk küçücük beslenmiyo musun. Niye karnın yok . Hamile olduğun hiç belli değil dediler. 27 den sonra bı anda çıktı karnım şu an yürümekte zorlanıyorum 😀😀 herkes aynı değil tabi . Bı kaç tanıdığımin karnı çok küçük ama benimki baya büyüdü
Esra_Omer_21 Hilaldabaan benim ilkde 7. Aydan sonra dısardan belli olmaya başladı. 2. De 4 aylığım şuan ve bebiş ben burdayım diyor😀
Balparem Hilaldabaan 20. Haftadayım benimde pek yok kisiden kisiye degisiyor.Hem çok büyük olmasina da gerek yok.Bebegin sağlıklı olması önemli olan.Takılmayın benimde hamile oldugumu kimse anlamıyor