Hilaldabaan Kızlar 13 haftalık hamileyim göbeğim yemeklerden sonra çok şiş oluyor sabahları inik ne zaman çıkıyor büyüyor bu görüşümüz yaaa ☺️
Gulcan0643 Hilaldabaan 20.5 haftalık hamileyim benim bile belli değil göbeğim tamamen insan bünyesine bağlı bence
Sksjsux355-- Hilaldabaan 28 den itibaren gobişin çıkar canım benim onunla beraber yükün de agirlasir😇😍
irrm05 33 haftalığım hala dışardan gören hamile olduğumu anlamıyo hamilelik fotoğrafı bile çekinemedim 😂🤷🏻♀️ kişiden kişiye değişiyor sanırım inşallah sizinki hemen belli olur ❤️
-Seher- irrm05 Vallahi aynı durumdayız 33 haftalık ama çok az göbek çıktı. Ben de çok özeniyorum foto çekimlerine falan 🥹
maviiiss Hilaldabaan aynen öyle olanlarda var bende 12 haftalığım ama benimde bazen şiş görünüyor bazen görünmüyor 😀
maviiiss Hilaldabaan ben geçen bi elbise giymiştim normal triko onda belli olmuştu yandan bakınca ayva göbeği derler ya aynı öyle ☺️
Melike_4949 Hilaldabaan daha 13 haftalık hamilesiniz çok erken 😅😅 bir 20 li haftaları geçin o zaman çıkar zaten merak etmeyin
Hilaldabaan Melike_4949 ay hiç hamile gibi değilmiş gibi oluyor tek midem bulanıyor o zaman hissediyorum hamile olduğumu 😂