Senzeliha AE42 bugün oldum dönüyorum hatta şuan eve. Catim muaitmis normal yapabilirmişim. Bebeğimin kg 3.500 mus 4 kg olursa sezaryan olacam.
askhuzur AE42 utanmaniza gerek yoktur bnde catala oturdum kucuk bi sanci icin doktor asaya egilmiyor bile sana bakmiyor direk utrasona bakiyor bzde 35+5 gunluyuz
AE42 Sevcanapaydin Öyle kötü düşünmeyin ama hep ne derler iyi düşünün iyi olsun, inşallah çok rahat olur 🙋🏻🌸
AygyulSina AE42 utanicak bisey yok hamileligimin basindan bu yana elle altan muayne oluyorum. Kasma kendini yeter oyle 5 parmak 10 parmak diyenlerede bakma 2 parmak ile kontrol ediliyor
Gudigudi AE42 benim doktorum tek kullanimlik bir ortu verdi belime sardim uzandim. Kendisi hic bakmadan eliyle muayene etti. Utanilacak bir sey olmadi fakat muayene kismi cok zor oldu benim icin. O yuzden sezaryen oldum. Kendinizi kasmamanizi tavsiye ederim.
AE42 AygyulSina Genelde Türkiyeye göre az müdahale ediliyor Yurtdışında okuduğum kadarıyla şaşırdım şimdi 💁🏻♀️
AygyulSina AE42 bu bi mudahale degil rutin kontrol ve yurt disinda surekli ultrasona alinmiyor mesela ama kende sahsi kadin dogumcuna gittigin zaman alttan muayne ediyor bu heryerde gecerli bisey
AE42 Alyanihat Normal doğuma uygun musun diye fizyolojik yapını inceliyor ama bazı doktorlar gerek olmadığını söylüyor bu zamanda herkes birşey söylüyor şaşırdık kaldık 🤦🏻♀️