yamanagihan Kızlar detaylı ultrason yaptırmak ne kadar pahalıymış. Özel sigorta da karşılamıyor siz kaça yaptırdınız ? Ankara Batıkent Medical Park hastanesine gidiyoruz ve Bize dogum paketi harici 2700 paketsiz hali de 3800 TL dediler.
tugcesakzci yamanagihan doğum paketim dahildi ücret ödemeden yaptırdım. Herşey dahil 12 bin TL ödemiştik temmuz ayında pakete Ankara Sincan Lokman Hekim
tugcesakzci yamanagihan evet benim hastanemde de 22500 oldu. Ama sadece doğum yapmaya kalksanız zaten 20 30 bin alacaklar paket daha mantıklı o yüzden paket aldık biz. Ama sizde detaylı ultrason dhail olmaması garip açıkçası
maviiiss yamanagihan bende doğum paketi alacaktım ama eşimin kurum indirimi oluyor daha avantajlı ondan devam edeceğiz sanırım
yamanagihan maviiiss şimdilik kurum tarafından idare ediyoruz ama dogum paketi de almayı düşünüyoruz bakalım
Sumeyyealts Ben özel klinikte 1500 tl ye yaptırdım yaklaşık 1 saat sürdü her şeyine detaylı bakıldı çok memnun kaldım çevrenizde kliniklerde perinatoloji doktorları varsa araştırıp bakabilirsiniz
maviiiss yamanagihan kurum indiriminiz ne kadar Benim eşimin %70 indirimi oluyor çalıştığı yerdeki bi kaç kişide orda doğum yapmış doğum paketinden daha uyguna geliyor her şey hesaplattıracağız bakalım
yamanagihan maviiiss bizimki ne kadar bilmiyorum şuana kadar özel sigorta karşılıyordu ama 3lü tarama testini karşılamadı bizde bi kaç güne yaptırıcaz.
Gul_se77 yamanagihan ben devlette yaptırıyorum tavsiye ederim özelden farkı yok hatta devlette yaptir sonucu ozeldeki doktoruna götür bn öyle yapiorm Boşu boşuna okadar paralar dökmeye gerek yok
hayalim35 Gul_se77 devlette para alınmıyor mu bnde develete gidiyorum sırf para yüzünden giremicem detaylıya içimde de kalacak
Oznurkk yamanagihan detaylı ultrasonu devlette yaptırsanız ? Gerçi Ankara’nın işleyişini bilmiyorum ama ben ilk kızımda fakülte hastanesinde yaptırmıştım ikinci çocuk içinde 3 gün önce randevu aldım ona gidecem. Hem ücretsiz yapmışlardı hem de çok detaylı bakılmıştı yaklaşık 45 dk sedyede kalmıştım inşallah bunda da öyle olur