_Tazeanne Gzdesri hem renkli hem siyah beyaz gösteriyor doktor ultrason resmide veriyor ama resimler siyah beyaz doktor kendisi de perinatoloji zaten riskli gebeliklere de bakıyor internette öyle okudum ben normal muayeneye gidiyorum
Busraaa1014 Kubrayusufc Merhaba yarın gideceğim Gül yaman’a hala gidiyor musunuz kaçıncı haftadasınız
Kubrayusufc Busraaa1014 Evet gidiyorum gerçekten çok ilgili ve çok memnunum . 9. Haftadayız herşey yolunda çok şükür bu ay sonu tekrardan çağırdı gideceğiz inşAlllah :)
Hazalamasi Kağıthane Gültepede Avicenna hastanesi Hatice hanımı ve cem beyi öneririm. 550 tl muayne ücreti.
prensesannesi__ Hazalamasi siz gidiyor musunuz ben avicennaya gıtmek istiyorum son kontroller ve doğum için ama
Busraaa1014 Kubrayusufc Bugün bende yorumlardan bakarak gittim memnun kaldım gerçekten benim 32. Haftam. Doğum falan nasıl acaba memnun kalan var mı bilginiz var mı hastane bu konuda iyi mi?
Kubrayusufc Busraaa1014 Çok yakın bir tanıdığım doğum yaptı gayet de iyidi diyor bende onun tavsiyesi üzerine gittim ve bende orda doğum yapacagıö