Muunnniiip canım merhaba ben 11 haftalık hamileyken 20 lik dişim cikti ve ete saplandı üzerinde et vardı yani .. eti delip çıkmadı etin altında kaldı. Ağrıdan duramadim. Ağzım apse yaptı bogazlarim şişti enfeksiyon oldum. Günlerce su bile icemedim. bulunduğum yerde hiçbir dişçi kabul etmedi hamileyim diye . En son bodrum acıbadem hastanesinde dişçi buldum oda kendi kadın doğum doktorumdan izinli dilekçe istedi. Ve tüm mesuliyetin bana ait olduğunu bildiren bı kağıt imzalattı . Yani bir şey olursa sorumlusu biz değiliz gibisinden
..Önce antibiyotik tedavisi aldım. Gebelere özel düşük bı antibiyotik. Onunla 1 haftada apsem indi dünya varmış dedim. 1 hafta sonra çekim için çağırdı.dusuk etkili narkoz verdi disime hamilelere ozelmis o ama neyse ki uyuştu Neşterle o eti deldi ve dişi aldı sanırım 40 saniye sürdü sürmedi dışı alması .. çok şükür bebeğimde bende iyiyiz 37 haftalık hamileyim şuan dogurucam artık yine bı ağrı başladı onu doğumdan sonraya erteledim.. bu dişler hamilelikte ızdırap resmen bebisler kalsiyum aldığı için bizim dislerde çürüme , ağrı yapiyor. Bu yüzden hamile kalmadan önce hepsinin bakımı yapılması lazım ben öyle.yapmistim 20 lik sürpriz oldu resmen. Neyse ki kurtuldum. Ama röntgen asla çekilmiyor hamileyken maalesef..