Nur3838 Kızlar merhaba 6. Haftamdayım riskli gebelik geçiriyorum 1 haftaya yakındır miğde bulantım vardı aniden kesildi 2 gündür yok normalmi sizce fikrinizi almak istedim?
Ilayy-81 Nur3838 ah benimde öyleydi 3 kere falan mide bulantım olmuştu 15+4 üm dün çok kötüydü hiç birşey yiyemedim 🥹🥹
ipekmom_ Nur3838 çok normal canım herkeste uzun sürecek ya da bulantı olacak diye bişey yok, bence şanslısın 38hafta boyunca kusan birisi olarak söylüyorum 😂
Nur3838 ipekmom_ Doğrudur canım🥰 ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı bu seferde bulantım kesilince ister istemez korktum çok bulantım olsunda Tabbim kucağma alabilmeyi nasip etsin herşeyine razıyım🥺🌸
Selinmoon Nur3838 dün ben de böyle bir post açtım . Halsizlik falan hala var sabah bir kere midem bulandı ama iştahım yok gene . Dün gece uzun süren Kasık ağrım oldu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
0Zbs0 Nur3838 hastaneye gitmeni öneririm herkeste farklı olabiliyo bende de oyle oldu diyenler olabilir seninki de ayni olcak diyemeyiz aksatma git için rahat etsin riskin varmış zaten Allah korusun inşallah her şey yolundadır