Bebiko00 canım benim bende sezeryan oldum sen kaynanamın kafasındansın heralde her beden her vücut bir değil hastaneden çıkana kadar her şey güllük gülistanlık güle güle çıktım ama eve bi geldim ağladım ağrıdan ve bebeğim sarılık geçirdi ağır emmiyordu ben emsin diye çabalarken ameliyatımı zorluyordum ama bebeğime yetebilmek için acı duymadım hiç gece oldumu ağrıdan kıvranıyordum duvara tutuna tutuna yürüyordum acile gidip iğne vurulup geliyorduk eve ama benimle aynı gün doğum yapmış bi kadın vardı bebeklerimizi aynı gün getirdik çocuk doktoruna ben doğrulamıyorum kadını gördüm koşacak neredeyse kaynanamda bak gör falan diyor allahım bebeğim sarılık geçiriyor acı çekiyorum yine güçlü duruyorum lafa bak ben kadına gittim gözün aydın allahım analı babalı büyütsün dedim biz aynı gün doğum yaptık maşallah sana sen doğrulabiliyorsun dedim ben doğrulamıyorum hızlı hareket edermiyorum acile gelip iğne vurduruyorum her akşam dedim bana ne dedi biliyor musun bende baş ağrımdan dikiş ağrılarımı unuttum dedi mesela bende böyle baş ağrısı olmadı kadın bunun için acile gelip serum takılıyor yani her vücut her beden bir değil ben 20 günde toparladım artık doğrulabiliyordum en zor 10 gün sürdü sonrasında da yavaş yavaş toparladım 1 hafta olmuştu doğum yapalı dikiş alınacak doğrulamıyorum kaynanam kambur olacan sen dik yürü diyor halden anlamayana ne anlatabilirsin ki evet doğum anım çok çok güzeldi pozitif ötesiydi zorunlu sezeryan olmasına rağmen ama sonrası acile gidip iğne olacam eşimle giderdik arabaya ayağımı kaç dk da katıyordum eşim katacak yardım edecek ben katarım dokunma diyordum çünkü ağrı şiddetli ben kendimi hazır hissedince elimle tutuyordum ayağımı katıyordum kimse abartmıyor emin olun