GulKeskin Ugu324 Geldim bekliyorum suan bakalım ne alemde haftamız 37+1 sancılarım var gibi geliyor ama çıkacak mi emin değilim 😅🙈
-Annem Ugu324 38+5 Randevumu bekliyorum 💁🏼♀️ Nst ye girdim az önce taşikardik çıktı oğluşum bakalım ne diyecek doktor 🙏🏻
Ozgeeee21 39 haftalık olduk ☺️ Herhangi bir belirti yok bakalım nst ve doktorumuz bugün neler söyleyecek 😁😁
Ugu324 -Annem bizim de saat 1 de biz daha 19 haftalık bugün insllsh cinisyetin görürüm saat de geçmiyor ama 😌🤣insllah çok çabuk gelirde kavuşursunuz bebisnize
-Annem Ugu324 Ay inşallah gösterir bebisiniz cinsiyetini haber edin merak ettim bende şimdi 🤭 Amin inşallah pek gelmeye niyeti yok gibi bizim beyefendinin ama gelirse de çok hoş olur hani 😂💁🏼♀️
Aysensrkan Hastanede nst sırası bekliyorum sonrada kontrole ineceğim doktorun yanına sanırım doğum için tarih verecek bugün heyecandan ölüyorum 🫶 35+4
Ttttttttttttt Ugu324 ben detaylı ultrasonu beklerim yinede ya alışveriş için sadece zıbın felan alırım 😃
Senaa97 Benimde randevum var bugün 37+4 oldum hem çatı muayenesi hemde kontrol aşırı derecede heyecanliyim bakalım doktor ne diyecek küçük adam ne durumda heyecanlıyım