Nsaycl Kızlar doç.dr.ibrahim egemen ertaş doktora giden var mı hiç gebelik takibi için izmirde sada hastanesinde şuan benim biraz şüphelerim var da inşallah giden vardır
Nsaycl Aynurkrm evrt bende çok sevdim kendisini fakat verdiği ilaçlar talimatına bakılınca gebelere tavsiye edilmez yazıyor
Aynurkrm Nsaycl hangi ilaçlardan bahsediyorsunuz kaç haftalıksınız bugüne kadar bana verdiği ilaçlar hep kullanılan ilaçlardı ilaç ismi paylaşır mısınız
Aynurkrm Nsaycl ben 23 haftaya geldim egemen hocayla 22+3 de serklaj önerdi ve yaptı ve her daim mesajlarıma korkularıma cevap veriyor
Nsaycl Aynurkrm ben 7 haftalık gebeyim ilk doktorum o oldu midem çok bulandığı için ilaç yazdıda reçete de gebeler kullanamaz yazmıştı
Nsaycl Aynurkrm evet bide oznyd mı ne öyle bişi acaba doğum için fiyat bilgilendirilmesi yapıldı mı sana ilk bebişin mi
Aynurkrm Nsaycl prilamı mide bulantısı için bütün kadın doğm doktorlaro verir doğum için fiyat almadım henüz
Aynurkrm Nsaycl prilamı mide bulantısı için bütün kadın doğm doktorlaro verir doğum için fiyat almadım henüz