irrm05 Kızlar yeni doğan bebeğine sebamed kullananlar varmı zararını gördünüzmü sanırım genelde mustela alıyorlar ama önüme mağazada denk gelince sebamed almış bulundum göz yakma vs sorun yaşayan oldumu..🙏🏻🌸
e_blue_sky_a irrm05 sebamed dermatolojik bir ürün ki ilk çıktığı zamanlar acaip yüksekti fiyatları. Şuan civilde indirim var sebamedlerde. Normalde eczanede satılırdı 18sene önce yeğenime almıştık
Sellmaseellma irrm05 mustela da parfüm var sanırım kokuyo çünkü 7.ay a kadar sebamed ile yıkadım oğlumu 8 aylığız 1 aydır mustela kullanıyorum hep koku var geçmiyor yani parfüm gibi bitince almayacağım daha sebamed daha iyiymiş onu öneririm
spapatya irrm05 benim kızım egzama hastası ne denesek fayda etmedi Sebamed kullanıyoruz bizde yumuşacık yapıyor cildi en çok önerilen o zaten yılların markası seneler önce bile güneş kremini kullanırdım göz yakma vs olmuyor kızım 2 yaşında öyle çok köpükte olmuyo yani bencr içeriği en doğal o
Syda78 Civilde arkadaşım mağaza müdürü içeriği en temiz ürün olduğunu söyledi şampuan, bebek yağı, bebek losyonu hepsini sebamed aldım pişik kremini de bepanthol😊 mustela da iyi diyorlar ama ben sebamed tercih ettim😊
irrm05 Syda78 çok teşekkür ederim ya rahatladım trendyoldan bakınca hep mustela almışlar bir an şüphe ettim bende bir de ilk gebeliğim olduğundan insan tereddüt ediyor 😅❤️🫶🥰
Syda78 irrm05 haklısın canım benimde ilk gebeliğim genelde araştırıp bilen birilerinin yardımıyla aldım çoğu şeyi😊