01180322 Eflinlina şuan fırında çöp şiş var😅bide dünden çiğköfte. Sanırım gece mide yanmasından ölucem😅
naneliseker_ Eflinlina sabah ilk işin yemek olsun🤣iştah bazen deli gibi açılıyor su donemde be de acıktım geceleri hep ayni ya
asell13 Eflinlina çok tehlikeli bi post olmuş bu 😂😂 karnını doyurmuş yatağına geçmiş gebişler var 😂😂😂
Eflinlina 01180322 offf brn şimdiye cöp şişin çöpünü bile birakmamiştim asla dayanamam ya bu hamilelik cok zorrr😅 ama ben pizza söyledim
Eflinlina naneliseker_ ben dayanamadim söyledim şimdi bekliyorum gelmesini bir kerelik günahi olmaz ya 🙈
01180322 Eflinlina afiyet şeker olsun 🥰biz değil bebeklerimiz istiyo😅31+6 da 9 kilo almism😅54 ten 63 e ,🙈eşim küçük balina diyo😅
annelik_4 cmnygmr hamilelikte çiğköfte yeniliyor mu ki,benim bayadır çekiyor ama doktor bana çiğ yemeklerden uzak durmamı söyledi. Doğumdan sonra ilk yiyeceğim o dedim.😂
cmnygmr annelik_4 genelde aldığım yere bakıyorum çoğu zaten etsiz yapıyor kız ondan sonrası zaten baharat bildiğimiz şeyler oses mesela dün oradan yemiştim
Eflinlina Iremco12 bende hep ciğ köfte yiyorum bildiğimiz temiz bir yerden yersek sorun olmaz diye biliyorum etsiz olmasına dikkat edilmeli sadece