Derky Ata Uygar Tuna Çağdaş Kaan Şafak Ekin Özgür Saygın Ata ismi soyadımıza uymuyor, Uygar akrabam koydu. Onun dışında hiç bir erkek ismi içime sinmiyor. Sizin böyle listeniz varsa paylaşıp, fikir alışverişi yapalım kızlar👶
Ozgeee36 Benim bebeğimin cinsiyetine erkek ama henüz isim bulamadım aklımda bi kaç tane var ama içime sinmiyor. Tuna Tuğra Tuana Eymen Sefa Asaf
Derky Ozgeee36 Ozgeee36 en çok Tuna’yı beğendim💙 aynı durumdayız ne yazık ki benim de içime hiç bir isim sinmiyor🥲
Kardelen486 Barlas koyucam ben . Hem Türkçe kökenli bir isim saçma sapan değil hem anlamı eski Türklerde savaşçı kahraman kişi anlamına geliyor . Hiçbir absürt yanı yok .
Egemoms1303 Kaan Alptuğ Göktuğ Tuğra Miraç Meriç Kutay Mete Ege Aybars Ahlas- temiz yürekli iyi kimse Taha
Sennur16 Derky şuan cinsiyetim belli değil ama erkek olursa Taner (şafak vakti gibi aydınlık, güçlü) koyacagız.
Rbs6008 Yamaç koycam bende büyük ihtimal başka hiçbir isim hoşuma gitmiyo eşimle senelerdir oğlumuz olursa Yamaç koyalım diyorduk. 7 yıl sonra nasip oldu değiştirmek istemiyorum sanırım benimsedim