Irmakselim Kizlar kontrole gittim cati muanesinde 7 cm aciklik 0 sanci suni sanci verdiler simdi dua edin cok korkuyorum 2 dogumum ama insan korkuyor
SedaCanpolatakmak Irmakselim woww 7cm açıklık çok iyi ☺️ Korkmayın. Son 3cm de rahatlıkla açılacaktır Allah’ın izniyle. Sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum size ❣️
Fbasturk Rabbim kolaylık versin cuma gününün hürmetine sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin aminnn
KlncA Irmakselim 7 cm mi hem de sancısız ohooo bitmiş bile o iş 👏🏻👏🏻👏🏻 Allah bi avazda kurtarsın canım hayırlı doğumlar
Nisanurr Irmakselim hey maşallah 7 cm açıklıkla mi nerdeyse doguracan haberin olmicak 😂😂 şaka bi yana Allah bi avazda versin kuzunu kucağına sağlıcakla insAllah 🙏💙
Ayazipek Irmakselim maşaallah Cuma gününün yüzü suyu hürmetine sağlıcakla tek avazda kucağına alırsın inşaallah ayyyy çok heyecanlı ya rabbim isteyen her kuluna yaşatsın
Merismeryem Irmakselim ay ne guzel tam hayallerimde ki doğum agrsz 7 cm allahm.bana da ve tum hamislere nasip etsn bunu 7 cm.hissetmedysen kalan 3 de bisi anlamazsn herhalde
YagizAsyaMom Irmakselim kızzz nasıl anlamadın 7 cm açıklığı helal sana 🤣 hiç mi ağrı sızı olmadı. Hadi dualarımız seninle inşallah 🤲
mom02636 Irmakselim bebişimiz doğdu çok şükür ilk doğumu gerçekten çok zor geçtiği için korkuyordu ama rabbim yardım etti çok şükür herkese böyle hayırlı kolay doğumlar nasip etsin sen nerden biliyorsun diyeceksiniz kuzeniyim ben 😊😊