Albertos Usui iş yaparken zıplıyoruz zaten 😂 ben çok yoruluyorum pilates de neymiş 🥴aha 2 saatlik ütü var 🙃
songul123 Usui ne zıplaması bacım düşük tehlikesinden riskinden kapının onu ne çıkamıyoruz biz aylardır 😄
Usui Albertos hahaha benim eltim verdi hava soğuk yürüyüş yapamazsan açılma için pilates yap diye ondan soriyim dedim😁
Albertos Usui hımmmm iymiş 😊 biz 34 olduk ara ara sancılar geliyor evde temizlik yaparken çok yoruluyorum canım pilates yapmak uçurum Benim için sana kolay gelsin 😊 Doğum ne zaman ?
Fbasturk Kritik dönemi atlattiktan sonra canım pilates topuyla ziplayabilirsin, sakın 38 haftadan önce yapma doğumu tetikleyebilir, 37 haftası dolmuş bebekler de kuveze girme olmuyor, ama 37 den önceki dogumlar erken doğum kabul ediliyor
KlncA Aliiss ama çok tehlikeli bişey yapıyosun eğitimlerde 24.haftadan önceki gebelere pilates hareketlerini yaptırmıyorlar 🤔
Aliiss KlncA zıplamakta kastım öyle paldır küldür değil 🤗 2. Trimester için uygun olan hareketleri yapıyorum daha öncesinde de pilates topuyla çalışıyordum zaten 🌸
KlncA Aliiss ay Allah korusun ne bileyim sen öyle yazınca belki bilmiyosumdur falan diye korktum ☺️☺️