Serendipty Arkadaşlar bana tavsiyelerinizi lütfen yazın çok mutsuzum bebeğim ememiyor ucum yok maalesef
cutecik Serendipty aventin göğüs ucu var cnm onunla dene istersen bnmde yoktu hastanede hemşire önerdi aldık ve çok rahatladım
cicekgibii_ Serendipty silikon uç alma bıraktrmak çok zor onu sonradan, 10luk enjektörün uç kısmını kesip tıpasını çıkartıp kestigin yerden tak meme ucuna basınç yap bu şeklde meme ucun çıkıcak o şeklde agzına ver canm , süt sagma makinesi kullanma meme ucu çıkarmak için
tgbmerve Serendipty Philips avent gogus ucu alın ve kullanın , biz çektik 10 gün ememedi siz çekmeyin, çok işimize yaradı 2. Ay dolmadan bıraktık hem göğüs ucu çıkıyor ozaman a kadar hemde bebeğin çenesi kuvvetlenince rahatlikla birakiyorsunuz
EbruBoluKaya Benimde anesteziden dolayı yatar pozisyonda olduğum için zor tuttu bebeğim hemşire silikon meme ucu aldırdı 3 gündür onunla emziriyorum bugün normal göğsümü tutturdum şükür sıkıntı yaşamadım. 4 günlük bebeğim
xbebegimx Serendipty benim bebegim de ilk 10 gun silikon ucla emdi hastanede hemsire aldrmsti, daha sonrasinda silikn biraktirdim smdi kndiliginden tuttu biraz ugras istiyor maalesef sabirla denemeye calisin bebeginz tutacaktr🌸
Catsofmom Serendipty Gümüş kapak. Meme uçlarını çıkarıyor nemlendiriyor. Benımde gögüs ucu yok denecek kadar azdı. Üretenler sağ olsun imdadıma yetişti
cutecik Serendipty üzülme cnm Allah’ın izniyle olur bebek çektikçe süt gelir mama ver tabi aç kalmasın mama verdin diye kendini kötü hissetme zamanla memeyide tutucktır sen yeter ki stres yapma
cicekgibii_ Serendipty neyi istemıyor ? Ben yenidoğan hemşiresyim emzrme egitimide veryrm neyi istemedklerni anlayamadm.
tgbmerve Serendipty göğsünüze masaj yapsın birileri dairesel, sırtınıza havlu utuleyip koysunlar biraz kol altrina doğruda , daha kolay iner sütünüz , biberona başlarsanız emme yi bırakıyor lar malesef biz kaşık yada şırınga kullandık 10 gün
xbebegimx Serendipty maalesef benm de oyleydi emzirme hemsiresi vardir devlette bir danisin istersenz cok guzel yardimci oluyorlar
Songulkaya Serendipty bana hastanede hemşireler şırınga vermişti onunla göğüs ucumu çekip çıkarıyordum öyle veriyordum ağzına. Aklınızda bulunsun inşallah emer🤲🤍
tgbmerve Serendipty evet canm çay kaşığı, ağzının içine sokmuyoruz kenardan dudaklarının içine doğru dök tük biz , hemşireler öyle göstermişti