Mavi-elif Bende ilk doğumumda gidiyordum Hacettepeye murat Gültekin ama bu sene çok dolu olduğu için gebe kabul edemiyorum dedi
Ebrulikn5 Mavi-elif Bende gidiyorum hep asistanlar bakıyo uzman doktorlar gebelere bakmıyo diye söylediler benim 2. Gebeliğim riskli olduğu için çok iyi ilgileniyorlar
Mavi-elif Ebrulikn5 birde özeli var Hacettepenin aylık para ödeyip muayane oluyorsunuz randevu filan almıyorsunuz doktorunuz şu gün gel diyor giidp o saatte muayane ediyor sizi ve asistan filan bakmıyordu murat hocada öyleydi yani şuan nasıl bilmiyorum
Guluzar06 Ebrulikn5 siz özel doktora mı gidiyorsunuz yani bnm gittiğim bölümde doktor değişebiliyor ama şimdilik uzun boylu bır bayan var bayadır asistan olarak ta Fadime hemsirw var kızıl saçlı
Ebrulikn5 Guluzar06 ben iki kere gittim ilkinde beste hoca vardı 2. De ismini unuttum kısa boylu açık hafif kilolu bi doktor baktı hemşire de dediginiz hemşire vardı
Ebrulikn5 Ebrulikn5 benim bu 2. Gebeliğim pıhtılaşma olduğu için riskli gebeliğe yönlendirdiler orda ki doktor nasıl olur bilmiyorum
Guluzar06 DilekGlbz Ebrulikn5 o hemşire yıllardır orda benim ikinci gebeliğim🥰ama bence gayet ilgililer
Ebrulikn5 Emine0619 şimdilik memnunum doktorlar ilgili sorulara güzel bi şekilde cevap veriyolar bi sıkıntı olduğu zaman araştırıyorlar ilk gebeligimde etlik şehir hastanesindeydim hiç memnun değildim hacettepe çok iyi o konuda
Emine0619 Ebrulikn5 bende karar verdim ve bi kaç yakınımdan duydum hacettepeye gideceğim etlik ve Bilkent’i hiç kimse önermiyor zaten teşekkür ederim 🙂
Ebrulikn5 Emine0619 doğru karar vermiş olursunuz ben bide riskli gebelikte takibim benim çocuklukta hangi aşıyı olmadığıma kadar baktılar gerisini siz düşünün yani
Asyam Ebrulikn5 Merhaba. Muayene olurken eşimiz vs içeri yanınıza girebiliyor mu acaba. Devlet hastaneleri almıyor ya kimseyi. Bende yeni hamileyim Hacettepe gitmeyi düşünüyorum
Ebrulikn5 Emine0619 ben riskli gebeliğe gidiyorum üst katta oluyo eğer özel değilse her gittiğinizde doktor değişiyo zaten 4 doktor var bana hep edip kır hoca denk geliyodu çok iyi bi doktor genelde pazartesi sabah öğleye kadar oluyo